Hvilke Af Stjernetegnene Tilhører Elementet Air

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Af Stjernetegnene Tilhører Elementet Air
Hvilke Af Stjernetegnene Tilhører Elementet Air

Video: Hvilke Af Stjernetegnene Tilhører Elementet Air

Video: Hvilke Af Stjernetegnene Tilhører Elementet Air
Video: Цинк в организме Сильная иммунная система Высокий тестостерон Синтез коллагена Здоровая простата... 2024, April
Anonim

Der er en opfattelse af, at en persons tilhørsforhold til et eller andet stjernetegn efterlader et markant aftryk på hans karakter og skæbne. I dette tilfælde er ikke kun selve tegnet vigtigt, men også det element, det tilhører. Hvad forener skiltene, der hører til elementet Air?

Hvilke af stjernetegnene tilhører elementet Air
Hvilke af stjernetegnene tilhører elementet Air

Konceptet med stjernetegnens deltagelse i livet er baseret på den antagelse, at i løbet af året går Solen, den største stjerne i vores system, gennem flere konstellationer og forbliver således i hver enkelt i ca. 1 måned. Til gengæld udgør konstellationen, hvor denne eller den anden blev født, visse træk i hans karakter, der forbliver hos ham gennem hele hans liv. Dette koncept identificerer 12 vigtigste stjernetegn konstellationer, som hver har sit eget navn. Ifølge forskere er disse navne hovedsageligt forbundet med konstellationernes form og den tid, hvor de dukkede op på himlen. For eksempel er der en version, hvor solen passerer gennem stjernebilledet Vædderen i den periode, hvor fårene føder afkom.

Stjernetegn

Det er almindeligt accepteret, at alle tegn på stjernetegn tilhører et af de fire elementer: jord, luft, vand og ild. Samtidig fordeles tegnene jævnt mellem dem - således hører tre stjernetegn til hvert element. Det antages, at skilte, der hører til det samme element, har lignende træk. Så for eksempel er de "brændende" aktive og energiske, de "vandige" er hemmelighedsfulde og foranderlige, de "jordiske" er praktiske og fokuserede på stabilitet, og de "luftige" er intelligente og omgængelige.

Skilte, der tilhører elementet Air

Luftelementets stjernetegn inkluderer tre - Tvillingene, Vægten og Vandmanden. Ifølge konceptet med stjernetegnene passerer solen desuden gennem disse tegn hele året uden en direkte sekvens. Så de, der er født under Gemini's tegn, er dem, hvis fødselsdato falder i perioden fra 21. maj til 21. juni under tegnet af Vægten - fra 24. september til 23. oktober, under tegn på Vandmanden - fra 21. januar til februar 20. Samtidig kan de angivne datoer i forskellige fortolkninger skifte inden for flere dage.

Det menes, at mennesker født under tegnene på luftens element danner de stærkeste og mest succesrige partnerskaber med dem, der tilhører brandelementet. Astrologer er sikre på, at tegnene på Tvillingene, Vægten og Vandmanden giver folk født i de passende perioder sådanne træk som munterhed, energi, vilje til at komme i kontakt og venlighed. Men samtidig bemærker de, at repræsentanter for disse tegn er præget af kompromisløs og overdreven selvtillid. Nogle astrologer bemærker også, at "luft" -tegnene er for overfladiske og upålidelige, det er svært at stole på dem i vanskelige tider.

Anbefalede: