De Mest Interessante Spil

Indholdsfortegnelse:

De Mest Interessante Spil
De Mest Interessante Spil
Anonim

Interessante spil har ofte ikke fantastisk, realistisk grafik, men de har en fremragende historie, varieret gameplay og realistisk atmosfære.

Portal 2
Portal 2

Er det nødvendigt

Spil-pc eller PS4, PS3, Xbox 360 eller Xbox One-spilkonsol

Instruktioner

Trin 1

GTA 5 (2013) er et actionspil fra Rockstar Games. I den nye GTA bliver spilleren nødt til at spille som tre hovedpersoner, som han til enhver tid kan skifte mellem. Alle tre helte er tidligere røvere. På grund af en hændelse i fortiden blev heltene tvunget til at afslutte denne forretning. Michael startede en familie og bor i sit eget sommerhus. Trevor bor i en gammel lavvandet bosættelse. Franklin er en ung lommetyv, der altid leder efter et deltidsjob. Alle tre helte bliver nødt til at genforene sig og begå mange røverier. Spilleren får fuldstændig handlefrihed - han kan gennemføre missioner, eller han kan bare rulle rundt i byen. Spillet har en enorm spilverden og mange typer biler og våben.

Trin 2

Valiant Hearts: The Great War (2014) er en 2D-platformspil fra Ubisoft. Spillet finder sted under første verdenskrig. De centrale karakterer - Emil, Happy Freddie, Anna og George - beslutter at hjælpe tyskeren Karl. På grund af krigen kan Karl ikke mødes med sin elskede. Hver karakter har unikke evner. Spilleren skal løse mange gåder.

Trin 3

The Walking Dead: The Game (2012) er et cameospil baseret på The Walking Dead-tegneserien. Spillet er opdelt i 5 episoder, som er relateret til handlingen. Hovedpersonen, en fyr ved navn Lee, blev dømt for at have myrdet en mand. Lee blev ført i fængsel, da de levende døde angreb byen. Helten er tvunget til at flygte fra de døde. Han gemmer sig i huset og finder en pige ved navn Clementine. Hun mistede sine forældre og gemte sig for fjender i et lille træhus. Sammen med Clementine begynder Lee at kæmpe for at overleve. Spilleren bliver nødt til at tage vanskelige beslutninger, der påvirker plottet markant. Derudover er der mange gåder i spillet.

Trin 4

Wolf Among Us (2013) er et quest-spil fra Telltale Games. Spillet finder sted i New York. Hovedpersonen forsøger at forhindre invasionen af eventyrfigurer i den virkelige verden. Spilleren skal løse forskellige gåder og træffe beslutninger, der påvirker hele historien. Spillet er opdelt i flere episoder.

Trin 5

Portal 2 (2010) er et puslespil. Helten befinder sig et ukendt sted, og det eneste, han finder, er et underligt våben. Det kan skabe et hul i rummet ved hjælp af portaler. Gennem disse huller kan helten let bevæge sig fra et sted til et andet. Spilleren skal gennemgå forskellige niveauer ved hjælp af portaler.

Anbefalede: