Sådan Oprettes Et Kalendernet I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Kalendernet I Photoshop
Sådan Oprettes Et Kalendernet I Photoshop

Video: Sådan Oprettes Et Kalendernet I Photoshop

Video: Sådan Oprettes Et Kalendernet I Photoshop
Video: Универсальный способ скопировать цвет любой тонировки в Фотошоп. Записываем луты и экшен 2024, Oktober
Anonim

I modsætning til Corel Draw er der i Adobe Photoshop ingen specielle værktøjer til oprettelse af et kalendergitter. Derfor er det nødvendigt, som de siger, at bruge de tilgængelige midler.

Sådan oprettes et kalendernet i Photoshop
Sådan oprettes et kalendernet i Photoshop

Er det nødvendigt

Russificeret version af Adobe Photoshop CS5

Instruktioner

Trin 1

Åbn programmet, og opret et nyt dokument: tryk på tastekombinationen Ctrl + N, i felterne "Bredde" og "Højde", angiv hver 2,5 cm (størrelsen på en celle i det fremtidige gitter) i "Baggrundsindhold" felt - "Transparent", og klik derefter på "OK".

Trin 2

Lav hovedfarven hvid og brug udfyldningsværktøjet (genvejstast G, skift mellem tilstødende elementer - Skift + G) over dokumentet. Tryk på Alt + Ctrl + C, i feltet "Bredde" angives 19, "Højde" - 14, anker lærredet i midten og klik på "OK". Dokumentet forstørres, så der vises et gennemsigtigt område omkring den hvide firkant.

Trin 3

Åbn fanen "Lag" (hvis den mangler, skal du trykke på F7), holde Ctrl nede og klikke på lagets miniaturebillede. Et markeringsområde vises i arbejdsområdet omkring den hvide firkant. Tryk på Ctrl + Skift + N for at oprette et nyt lag. I vinduet, der vises, skal du straks klikke på "OK". Klik på D for at gøre hvid til hovedfarven. Klik på menupunktet Rediger> Streg. Der åbnes et vindue, hvor du i vinduet "Bredde" indstiller 1 pixel og klikker på "OK".

Trin 4

Tryk på Ctrl + D for at fravælge det, og klik på øjeikonet ved siden af lag 1 for at gøre det usynligt. En firkantet sort kant forbliver på dokumentet. Vælg værktøjet Flyt, og træk det til det øverste venstre hjørne af dokumentet, men ikke hele vejen.

Trin 5

Hold Alt, Skift og venstre knap, og træk derefter musen ned. Således opretter du en kopi af den sorte ramme eller med andre ord endnu en celle til det fremtidige kalendergitter. Placer en kopi af firkanterne strengt under originalen, så de har en fælles grænse. Opret yderligere tre celler på samme måde, og opret en kolonne baseret på alle fem.

Trin 6

Gå til fanen "Lag", hold Ctrl nede, og vælg alle cellerne, højreklik på dem og klik på "Flet lag". Alle celler kombineres nu i en kolonne. Tryk på Alt, Skift og venstre knap igen, og træk musen til højre. Dette opretter en ny kolonne. Indstil kopien, så den deler en kant med den originale kolonne. Opret yderligere fem kolonner på denne måde. Juster dem til midten af dokumentet.

Trin 7

Kalendergitteret er klar. Det er stadig at udfylde det med tal. Vælg Type-værktøjet (genvejstast T), og indsæt de ønskede tal i cellerne.

Anbefalede: