Sådan Oprettes Bas

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Bas
Sådan Oprettes Bas

Video: Sådan Oprettes Bas

Video: Sådan Oprettes Bas
Video: TUTORIAL Макраме жилет! 2024, Kan
Anonim

Basguitaren, eller simpelthen basen, er et strengplukket instrument af den slags guitarer. Der er firestrenget bas, femstrenget, seksstrenget. Basser med et stort antal strenge laves også på individuelle ordrer. Som regel bruges instrumentet i pop-jazz-stilarter af musik. Afhængigt af antallet af strenge er de indstillet på forskellige måder.

Sådan oprettes bas
Sådan oprettes bas

Instruktioner

Trin 1

Fire-strenget, den mest almindelige bas er indstillet fra den første streng (laveste i position, højest lydende, tyndeste) streng til den fjerde. Hver streng trækkes ved at dreje tuningpindene til en bestemt tone. Den første streng er G, den anden er D, den tredje er A¹, og den fjerde er E¹. Mens du vrider pinden, skal du konstant trække i strengen og sammenligne med den ønskede lyd. Når du har fået den ønskede lyd, skal du stoppe.

Trin 2

For en femstrenget bas indstilles de første fire strenge på samme måde, og den femte lyder som tonen H² (betegnet som B² i pop jazzmusik). Drej indstillingspindene for at opnå den ønskede lyd for hver streng.

Trin 3

For en seksstrenget bas er den sidste streng indstillet til tonen F² eller E². Resten er bygget på princippet om femstrenget og seksstrenget bas.

Anbefalede: