Akshay Kumar: Biografi Og Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Akshay Kumar: Biografi Og Privatliv
Akshay Kumar: Biografi Og Privatliv

Video: Akshay Kumar: Biografi Og Privatliv

Video: Akshay Kumar: Biografi Og Privatliv
Video: Khiladi | Hindi Movies 2019 Full Movie | Akshay Kumar Movies | Latest Bollywood Movies 2024, Kan
Anonim

Indisk biograf er berømt for sine mange interessante skuespillere og film. En velkendt indisk filmskuespiller er Akshay Kumar. Han har spillet adskillige roller i Bollywood-actionfilm og tv-serier og har produceret flere indiske film.

Akshay Kumar
Akshay Kumar

Biografi af skuespilleren

Akshay Kumar, hvis rigtige navn er Rajiv Hari-Om Bhatia, blev født den 9. september 1967 i Indien i byen Amritsar. Skuespilleren kommer fra en middelklassefamilie, som gav ham muligheden for at gå i skole og derefter gå på college. Den fremtidige berømte skuespiller tilbragte hele sin barndom i landsbyen og arbejdede på sin fars gård. Mens han stadig var i skole, blev Akshay interesseret i sport. Kampsport begyndte at spille en særlig rolle i hans liv. Akshay forsøgte at involvere alle sine venner i undervisningen.

Efter eksamen fra Akshay Kumar-skolen går han ind i Khalsa College. Han fortsætter med at dyrke sport og bliver efter et stykke tid træner i kampsport. Arbejde giver ham indkomst og berømmelse. Snart forlader Akshay sin hjemby til Mumbai.

Carier start

I skuespillerens liv spillede tilfældigheder en vigtig rolle. I Mumbai tilmeldte en ung mand, der arbejdede som fotograf, til sektionen for kampsport. Det var han, der foreslog, at Akshaya tog nogle fotos og sendte dem til forskellige modelleringsbureauer. Akshay gjorde netop det. Snart modtog han flere invitationer til at skyde i reklamer. Den fremtidige skuespiller begyndte sin karriere.

Akshay Kumar har spillet i videoer, der promoverer forskellige produkter. At arbejde som model gav Akshay den nødvendige erfaring og tillod ham at opbygge en god portefølje. Med ham gik Akshay til filmstudiet. Udseende spillede en stor rolle for den håbefulde skuespiller. Han blev hurtigt set i Bollywood. Akshay begyndte at modtage invitationer til at skyde film.

Filmkarriere

Skuespillerens debut fandt sted i 1991, da han blev tilbudt en rolle i filmen "The Eath". God atletisk træning og kampsportøvelse gav skuespilleren muligheden for at blive stjernen i indiske actionfilm. Efter den første film frigives filmen "Usuccessful Abduction", hvor Akshay igen får hovedrollen. Filmene blev hurtigt forelsket i publikum, og skuespillerens popularitet begyndte at vokse. I 1994 blev der udgivet to actionfilm "Jackal" og "Don't try to outplay me", som også hurtigt blev berømt.

Akshay Kumar modtager en invitation til at skyde filmen "They Joke With Love" af en af de berømte Bollywood-instruktører Yasha Chopra. Akshays første pris for bedste kvindelige birolle for en anden film af denne instruktør. Takket være filmen af disse film blev skuespilleren berømt i hele Indien.

Ud over at filme en film er Akshay Kumar engageret i produktionsaktiviteter. I 2008 blev hans første projekt "King Si0ngh" udgivet, som hurtigt blev berømt. Akshay ejer i øjeblikket et af Bollywood-filmstudierne. Hans film bragte skuespilleren en kæmpe succes. Han er også vært for flere tv-shows.

Personligt liv og familie

Skuespillerens familieliv var vellykket. Han er lykkeligt gift med skuespillerinden Twinkle Khanna. Efter ægteskabet forlod pigen filmindustrien og viet sit liv til sin mand og børn. Ægtefællernes berømmelse forhindrede dem i at opbygge stærke relationer. Oplysninger om skuespillernes familiens skænderier dukkede ofte op i pressen, men der var ingen bekræftelse på disse rygter. Nu har Akshay og Twinkli to børn - en søn Aarav og en datter Nitara. Ifølge skuespilleren i familien fandt han ægte kærlighed og lykke.

Akshay Kumar med sin kone
Akshay Kumar med sin kone

I øjeblikket fortsætter Akshay Kumar med at spille i film, hans popularitet er ikke faldet. Men på trods af at være travlt på arbejde forsøger skuespilleren at være opmærksom på sin elskede kone og børn.

Anbefalede: