Sådan Foldes Et Kinesisk Telt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Foldes Et Kinesisk Telt
Sådan Foldes Et Kinesisk Telt

Video: Sådan Foldes Et Kinesisk Telt

Video: Sådan Foldes Et Kinesisk Telt
Video: Sådan foldes et stræklagen 2024, Marts
Anonim

Telte er ikke kun nødvendige for turister. De bruges af fiskere og jægere, rejsende og naturforskere. Almindelige telte, der er installeret på sammenklappelige rammer, har en tæt bund. Markisen til moderne telte er lavet af vandtæt "åndbar" polyester. Indgangen er lukket med lynlås. Vinduerne er dækket af myggenet.

Sådan foldes et kinesisk telt
Sådan foldes et kinesisk telt

Instruktioner

Trin 1

Opsætning af teltet begynder med at samle rammen og installere det udendørs fortelt. Derefter er den nederste kant af teltet fastgjort med pinde, den indre del af teltet bringes under det og fastgøres i retning fra slutningen til udgangen. De nedre kanter på det indre telt er også fastgjort med pinde, så strækkes det med de ydre teltbøjler. Demontering udføres kun, efter at den er tørret helt og er helt modsat montering. De der. først demonteres det indre telt og derefter det ydre. Rammen pakkes separat og opbevares på et tørt sted.

Trin 2

På det moderne marked er der automatiske kinesiske telte - "otte-telte", som er indstillet af sig selv, så snart de fjernes fra låget. De tiltrækker billighed og lille størrelse. Oprindeligt er teltdækslet en lille rund taske med lynlås. Teltet, frigjort fra dækslet, udfolder sig og bliver til en strakt buestruktur.

Trin 3

At samle et sådant telt er dog lidt af et puslespil. Men der er ikke noget kompliceret i forsamlingen, hvis du finder ud af det. Dens hemmelighed ligger i, at sidefladerne har en trådramme, der skal vrides.

Trin 4

Tag teltet i dine hænder og fold det ind i en trekant, dvs. side ansigter sammen. Fold hele forteltet mellem dem.

Trin 5

Bøj toppen af trekanten til bunden, til dens base. Fold teltets højre hjørne med et otte til venstre, og det venstre hjørne til højre, fold dem sammen i en cirkel. Placer den resulterende cirkel i dækslet.

Anbefalede: