Sådan Syes En Vante Til Elskere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Syes En Vante Til Elskere
Sådan Syes En Vante Til Elskere

Video: Sådan Syes En Vante Til Elskere

Video: Sådan Syes En Vante Til Elskere
Video: Завяжите нить на руке, чтобы изменить судьбу 2024, April
Anonim

En vant til elskere, selv om vinteren, giver dig mulighed for at holde hænder. Det er syet på en sådan måde, at folks hænder er i en stor vante og kan røre hinanden. Denne interessante opfindelse er faktisk dannet af tre handsker - mand, kvinde og almindelig.

Vanter til elskere
Vanter til elskere

Hvordan opstod ideen om at skabe en vante til elskere?

Tak til den berømte designer Wendy Feller for at skabe en original vante til elskere. En gang hun og hendes mand gik i iskoldt vejr og kom til den konklusion, at det ville være godt at føle den elskede varmes varme. Derfor besluttede Wendy at designe en fåruldsvante til to. Naturligvis kunne mange lide denne opfindelse.

Dybest set består en van til elskere af en stor base og et par manchetter, hvor elskere kan placere deres hænder. Forresten kan et sådant produkt være en fremragende gave til et forelsket par.

Sådan syes en vante

Ikke alle butikker kan købe en sød vante til elskere. Men du kan altid sy eller strikke det selv. Hjemmelavede vanter kan dekoreres med hjerter, smukke mønstre eller navnene på elskere.

For at sy en vante til elskere skal du forberede et blødt og tæt rødt stof. Til disse formål er fleece bedst egnet. Skær forsigtigt et par 20x20 cm firkantede stykker ud af stoffet. Derefter skal to hjerter skæres ud af disse firkanter. Det anbefales at bruge en slags skabelon, så hjerterne viser sig at være jævne og smukke. Sy derefter hjertedetaljerne. Efterlad samtidig 5 cm huller til manchetterne på siderne.

Til det næste trin har du brug for et sort strikket stof. Skær små firkanter på 10x10 centimeter ud af det. Fold dem halvt og sy på siden. Som et resultat skal du have manchetter. Nu er det kun tilbage at indsætte manchetterne i hullerne, der blev lavet i hjertet og sy dem på. Derudover skal vanten være dekoreret med en interessant applikation eller broderet med en slags mønster.

Hvis det ønskes, kan du i samme stof også sy på en vante til en kvindes og mands hånd. Men i princippet passer vantehjertet godt med de mest almindelige vanter.

Sådan strikkes en vante til elskere

Hvis du ved, hvordan man strikker, er det ikke svært at lave en sådan vante. Først skal du strikke to almindelige vanter, og først derefter kan du gå videre til en almindelig vante.

Bind de to manchetter sammen. De skal være fem centimeter høje. Nå, den tilsluttede base skal være uden fingre og dobbelt så bred som normalt. Når basen er klar, skal du slutte den til manchetterne. Denne usædvanlige vante kan dekoreres med søde broderede hjerter.

Anbefalede: