Sådan Tilføjes En Indskrift Til Et Billede

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Indskrift Til Et Billede
Sådan Tilføjes En Indskrift Til Et Billede

Video: Sådan Tilføjes En Indskrift Til Et Billede

Video: Sådan Tilføjes En Indskrift Til Et Billede
Video: Hvordan kan man få lys på cykelhjelmen? 2024, Kan
Anonim

Du kan oprindeligt lykønske nogen fra familie eller venner ved at vælge et smukt passende billede eller postkort. Det er endnu bedre at lave en passende indskrift på den, for eksempel digte af din egen komposition eller noget fra kategorien humor. Og selv en kærlighedserklæring kan skrives på et smukt animeret hjerte. Men for at lave en indskrift skal du have et passende program ved hånden og finde ud af, hvordan du bruger det.

Sådan tilføjes en indskrift til et billede
Sådan tilføjes en indskrift til et billede

Er det nødvendigt

Photoshop CS5 udvidet

Instruktioner

Trin 1

Download og installer Photoshop CS5. Programmet er gratis, og du behøver ikke registrere dig. Åbn det billede, du har valgt gennem: "File" - "Open". Vælg det, og klik på knappen "Åbn" igen. Vær opmærksom på lagpaletten, den er fremhævet med rødt. Hvis du ikke kan se det, skal du trykke på F7-tasten på tastaturet. Gå til det øverste lag ved at klikke på dets billede en gang med venstre museknap. Klik derefter nederst på paletten på den lille knap "Opret et nyt lag".

Trin 2

Derefter vil du se, at et nyt tomt lag er dukket op. Her skriver du den nødvendige tekst på den. For at gøre dette skal du bruge værktøjet Tekst. Tænd for det ved at klikke på "T" -knappen på værktøjspaletten. Hvis din palet ikke vises i sidebjælken, skal du vælge "Vindue" - "Værktøjer" i hovedmenuen.

Trin 3

Efter at have klikket på "T" -knappen, skal du venstreklikke på billedet på det sted, hvor du vil skrive din tekst. En firkant med en blinkende markør skal vises. Skriv dine lykønskninger eller den tekst, du har brug for. Ved hjælp af indstillingerne for "Type" -værktøjet kan du ændre dets udseende og skrifttype, indtil du vælger den bedste til dig.

Trin 4

Gem nu dit billede med billedteksten som denne: "File" - "Save for WEB and Devices". Et vindue med gemme åbnes. Her har du kun brug for filformatet, for animerede billeder er det kun GIF. For den bedste kvalitet skal du også indstille det maksimale antal farver. Hvis animationsbilledet indeholder gennemsigtige områder, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for feltet "Gennemsigtighed". Du kan ændre billedets størrelse i bunden af vinduet, her kan du også se og kontrollere, hvordan det ser ud. Til sidst skal du klikke på knappen "Gem".

Trin 5

Inskriptioner på billeder kan også tilføjes i Paint-programmet eller bruge webstedet https://lolkot.ru/lolmixer/, hvor det automatisk gøres for dig. Men du skal bare vide, at Photoshop-programmet giver mere mulighed for at udfolde din kreative fantasi.

Anbefalede: