Sådan Placeres Et Web I En Politimand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Et Web I En Politimand
Sådan Placeres Et Web I En Politimand

Video: Sådan Placeres Et Web I En Politimand

Video: Sådan Placeres Et Web I En Politimand
Video: Афины — греческий образ жизни. Легко тут ли жить? И конечно достопримечательности 2024, April
Anonim

Over tid kan alt blive kedeligt, selv den mest detaljerede og populære online shooter: sådan som Counter-Strike. Ikke overraskende har spillet erhvervet mange plugins af forskellige slags i løbet af et årti. Så for eksempel giver en af mods hver spiller mulighed for at føle sig som en Spider-Man.

Sådan placeres et web i en politimand
Sådan placeres et web i en politimand

Instruktioner

Trin 1

Webbing er et mod, der ikke er inkluderet i det originale spil. Det er logisk, at det ikke vil være muligt at bruge det overalt - kun på de legepladser, der er specielt udstyret til dette. Find serveren med det installerede web og gå til spillet.

Trin 2

Åbn konsollen ved at trykke på ~ -tasten. Hvis der ikke sker noget, når du klikker, skal du gå til menuen "Indstillinger" og sørge for, at der er et flueben i fanen "Generelt" ud for konsolelementet.

Trin 3

Indtast linjebindet "f" "+ reb i konsollen. Du kan oversætte kommandoen som" Fastgør brugen af rebet til f-tasten (du kan udskifte det med ethvert andet, hvis du vil).

Trin 4

Hvis rebet ikke fungerer, er det muligt, at dets anvendelse tildeles en bestemt kreds af spillere. Tjek dette spørgsmål med serveradministrationen.

Trin 5

For at installere modet på din egen kopi af CS - download et sæt tilsvarende filer fra Internettet. I dette tilfælde kræves tilstedeværelsen af en AMX-server.

Trin 6

Pak det downloadede arkiv ud i mappen cstrike / addons / amxmodx /.

Trin 7

Åbn filen plugins.ini placeret på cstrike / addons / amxmodx / configs / ved hjælp af notesblok. Indtast prokreedz_hook.amxx i den sidste linje, og luk filen, efter at du tidligere har gemt alle ændringerne.

Trin 8

Start serveren og gå ind i spillet. Efter hver lancering skal du indtaste to kommandoer: amx_rope og amx_rope_count #. Den første aktiverer og deaktiverer pluginet, det andet bestemmer antallet af reb, der er tilgængelige for spillerne i hver runde. I nogle samlinger erstattes modordet reb med krog eller power1. Forskellen er, at reb kan bruges af enhver spiller ved at indtaste den kommando, der er beskrevet i tredje trin - krogen er på den anden side kun tilgængelig for serveradministratorer. Power1-koden bruges i Heromode-modifikationen, som væsentligt ændrer gameplayet på serveren.

Anbefalede: