Hvordan Man Laver En Scooter Selv

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Scooter Selv
Hvordan Man Laver En Scooter Selv

Video: Hvordan Man Laver En Scooter Selv

Video: Hvordan Man Laver En Scooter Selv
Video: Speedlines Vinterprojekt - PGO Hot50 - afsnit 8 2024, Kan
Anonim

Scooteren anses for at være det enkleste mekaniske transportmiddel. Det er tilgængeligt selv for et barn og på samme tid helt sikkert, da det er ekstremt stabilt. Stabilitet sikres ved et lavt tyngdepunkt. Du kan lave en scooter med dine egne hænder.

Hvordan man laver en scooter selv
Hvordan man laver en scooter selv

Er det nødvendigt

  • - 2 brædder 2 cm tykke;
  • - rund vinduesbolt
  • - træblokke
  • - tyk ledning
  • - kuglelejer eller hjul fra en børnecykel
  • - tømrer- og låsesmedværktøj.

Instruktioner

Trin 1

Scooteren har 2 hoveddele - et fodbræt og en ratstamme. Start med at lave et kickstand. Skær et stykke bord 80-90 cm langt. Skær en rille til baghjulet bag på brættet. Skæredybden skal være 2 cm større end summen af hjulets radius og akseltykkelse.

Trin 2

Hvis du bruger kuglelejer, er aksen for dem en træstang. Fil de ydre dele af sådanne aksler for at få planer til fastgørelse af stængerne til tavlen. Fastgør aksen, som skal være på planet på kortet, der vender mod jorden, med skruer. Hvis du har hjul fra en børnecykel, anbefales det at bruge en bolt som en aksel, der er fastgjort til en træboss ved hjælp af møtrikker. Bossen er fastgjort med skruer fra bunden til fodstøtten.

Trin 3

Skær 45 ° hjørner på forsiden af fodstøtten. Vedhæft en blok ovenfra til tavlen. Dens bredde er lig med fodstøttens bredde. Dens længde er 4-5 cm, og dens højde skal være lidt mere end vinduesboltens længde. Skær også de forreste hjørner af blokken ved 45 °.

Trin 4

Skil vinduesbolten ad. Fjern håndtaget og låsestangen fra det. Du har ikke brug for dem. Bøj det U-formede beslag ud af jerntråden. Den skal rotere frit i låsen. Enderne skal være lidt længere end tykkelsen på ratstammen, plus højden på de tre møtrikker. Skær en tråd i enderne af beslaget til disse møtrikker. Sæt klemmen i rillen på låsen, og fastgør den lodret til fodstøttens træblok. Dette gøres bedst med skruer. Kontroller beslagets lette bevægelighed i den resulterende enhed. Hvis slagtilfældet er for stramt, skal du hæfte hæfteklammer eller træboss.

Trin 5

Lav ratstammen på samme måde som fodstøtten. Det adskiller sig ved, at en tværgående træstribe i enden overfor hjulet er spikret eller skruet fast. Hun fungerer som et rat. Det skal være godt slibet, og der skal sættes stykker gummislange på det.

Trin 6

Bor i 2 huller til ratstammen, på det sted, hvor den skal forbindes med fodstøtten, til fastgørelse af beslaget til drejemontagen. Skru enderne af beslagene over møtrikken og træk over skiven. Indsæt stængerne i hullerne i ratstammen. Skru en skive til, og fastgør strukturen godt med møtrikker og låsemøtrikker. Scooteren er klar.

Anbefalede: