Hvordan Man Skriver En Sang Til Rap

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver En Sang Til Rap
Hvordan Man Skriver En Sang Til Rap

Video: Hvordan Man Skriver En Sang Til Rap

Video: Hvordan Man Skriver En Sang Til Rap
Video: 10 Tips til at Skrive Professionel Rap 2024, April
Anonim

Rap og hip-hop er blevet så populære i dag, at det næsten er umuligt at finde en teenager eller ung mand blandt de unge, der ikke ville være glad for sådan musik og ikke ville drømme om at skabe sine egne sange for at rap og blive kreativt realiseret. Da rap er en recitativ, er den semantiske komponent meget vigtig i den såvel som de stilistiske træk ved sangteksterne. Hvis du vil være kreativ i hiphop-stil, skal du lære at skrive stilfulde og originale tekster med usædvanlige rim og dyb betydning.

Hvordan man skriver en sang til rap
Hvordan man skriver en sang til rap

Instruktioner

Trin 1

Mange håbende digtere mener, at rimord er meget let, men det er faktisk svært at skabe et usædvanligt rim - det kræver talent. For at dine sange ikke skal være middelmådige og banale, skal du undgå enkeltrodsrymer (for eksempel komme og gå), rimverb (give-say), lignende substantiver (roser-frost, råd-svar osv.). Alle disse rim er kedelige og hackede.

Trin 2

Stræb efter at skabe rim, der ikke er indlysende ved første øjekast, men faktisk tilføjer lysstyrke til teksten og professionalisme til dig. I sådanne rim er det ikke nødvendigt at kombinere to ord - et ord kan rimes med en hel sætning, du kan rim et navneord og et adverb, et verbum og et pronomen osv. Dette giver plads til kreativitet og åbner nye horisonter for dine sange.

Trin 3

Det er også vigtigt ikke kun at komme med rim, men også at placere dem korrekt i sangen. Den nemmeste måde er at placere rimede ord i slutningen af hver linje, som det normalt gøres i poesi og sangtekster, men rap lyder meget mere karakteristisk og følelsesladet, hvis du placerer rimet to eller tre ord fra hinanden, så ikke kun enderne af linierne rimer, men også deres midterste …

Trin 4

Du kan også rime to ord i træk uden pauser mellem dem. Jo mere originale og atypiske rim i teksten, jo lysere bliver din tekst. Husk det vigtigste - rimet skal være unøjagtigt. Absolut ikke alle lyde skal falde sammen i det, men det skal skabe en følelse af rytmisk verbal musik i seeren.

Trin 5

Brug konsonantord i tekster, selvom de ikke svarer til hinanden ved første øjekast. Ordspil, ændringer i stress og brugen af sætninger, der ligner hinanden, kan spilles på en usædvanlig måde og skabe en fængende sang.

Trin 6

Du kan kun lære at føle sådanne rim som et resultat af træning, så vær ikke bange for at oprette tekster selv - jo flere sange du skriver, jo mere forbedres dine færdigheder. Selvom du i starten ikke kan skabe et mesterværk, svarer dine sange senere til det høje niveau, som du ansøger om.

Anbefalede: