Sådan åbnes Låse I Spillet "Saw"

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Låse I Spillet "Saw"
Sådan åbnes Låse I Spillet "Saw"

Video: Sådan åbnes Låse I Spillet "Saw"

Video: Sådan åbnes Låse I Spillet
Video: MAKITA LS1040 ТОРЦОВОЧНАЯ ПИЛА MITER SAW UNBOXING REVIEW PRICE РАСПАКОВКА ОБЗОР ЦЕНА ПЛЮСЫ И МИНУСЫ 2024, April
Anonim

En af de mest populære filmfranchises i nyere tid, Saw, kunne kun være legemliggjort i et computerspil. Som i filmen kan man ikke undvære rigeligt blodsudgydelse og vanskelige gåder - selv enkle låse er normalt problematiske at åbne.

Sådan åbnes låse i spillet
Sådan åbnes låse i spillet

Instruktioner

Trin 1

De fleste låse åbnes efter at have løst noget puslespil. Så i et af de første rum i spillet vil knappen i nærheden af døren være inaktiv: du bliver nødt til at rodde i det nærliggende toilet og finde en sikring til at indsætte den i kontakten. Ofte er der installeret en kodet lås nær udgangen - adgangskoden til den kan findes ved nøje at studere miljøet (i det første rum - toiletter i et af følgende - tiden på væguret).

Trin 2

I næsten halvdelen af tilfældene åbnes låse med en nøgle. Du kan finde ham de mest uventede steder, men der er altid et tip til dette. Søg efter ligene fra hver dræbt fjende og studer alle de inskriptioner, du finder. Så i et af værelserne kan du læse, at "Faulkner har nøglen" - du finder den i lighuset. Du skal bruge en skalpel.

Trin 3

I hele spillet kan du åbne nogle af de låste låse med et søm. Dette mini-puslespil løses ved at rotere flere diske i rækkefølge. I dette tilfælde skal elementerne i nabodiskene falde sammen med hinanden (dvs. ved "samlingerne" vil der altid være et par identiske ikoner). Generelt er en simpel seriel sammenligning den bedste løsning.

Trin 4

Nogle låse er fælder. De realiseres ved hjælp af minispil på princippet om "tryk-i-tid-knappen". Så snart du klikker på handlingsknappen, sænkes tiden lidt, og den nødvendige handlingstast vises på skærmen. Hvis du ikke udfører den angivne kommando, vil du dø eller miste noget HP.

Trin 5

I "klimaks" -rummet i hvert kapitel deltager du direkte i Jigsaw-torturen for at åbne døren. Teknisk set er dette det samme sæt puslespil, kun sværere og begrænset ikke kun af tiden, men også af "deltagernes" smertetærskel. Hold øje med begge skalaer og tag dig tid - kontrolpunktet banker dig normalt tæt på.

Trin 6

Udnyt videoens gennemgang. Hvis du har alvorlige problemer med et af gåderne, kan du på Youtube-siden finde flere muligheder for at videregive dette spil, hvor løsningen på problemerne tydeligt vises.

Anbefalede: