Hvordan Man Laver En Beruset Cykel

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Beruset Cykel
Hvordan Man Laver En Beruset Cykel

Video: Hvordan Man Laver En Beruset Cykel

Video: Hvordan Man Laver En Beruset Cykel
Video: Sådan lapper du din cykelslange 2024, Kan
Anonim

I mange år har tiltrækningen kaldet "beruset cykel" tiltrukket opmærksomhed og forbløffer mange mennesker med sin originalitet. For at vinde skal du bare køre i en lige, jævn linje i flere meter uden at falde af cyklen eller røre jorden med dine fødder. Tre forsøg koster ca. 100 rubler. Dette er en ret god forretningside.

Hvordan laver man
Hvordan laver man

Er det nødvendigt

  • - cykel;
  • - gear;
  • - værktøjer.

Instruktioner

Trin 1

Find først hovedhemmeligheden bag den "fulde cykel". Det består i styring. Sidstnævnte er blevet redesignet på en sådan måde, at når du drejer til højre, går cyklen til venstre og når du drejer rattet til venstre - til højre. Det vil sige som en beruset mand: det modsatte er sandt. I alle andre henseender adskiller cyklen sig ikke fra almindelige modeller som "Salut", "Kama" osv.

Trin 2

Gennemfør denne idé. Samtidig er det absolut ikke nødvendigt at investere enorme beløb. Bare køb en cykel, eller tag en gammel, hvis du har en, og gør den fuld.

Trin 3

For at gøre dette skal du svejse navet med gaffelen med hjulet placeret på det til styremuffen med rattet placeret foran. Forbind alt med tandhjul (brug to par). Dæk hele strukturen med en tinplade og svejsning

Trin 4

Lær først, hvordan du perfekt håndterer en sådan cykel selv. Faktisk vil din transport som et resultat af det udførte arbejde gå efter princippet: "rat til venstre - hjul til højre". Øv dig i 30 minutter, maksimalt - en time, og alt ordner sig.

Anbefalede: