Sådan Registreres Xbox

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres Xbox
Sådan Registreres Xbox

Video: Sådan Registreres Xbox

Video: Sådan Registreres Xbox
Video: FIFA 22 | ALL *NEW* SKILLS TUTORIAL | (PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One) 2024, April
Anonim

Har du købt en Xbox og vil have fuld funktionalitet? Du bliver nødt til at registrere din Xbox på det officielle websted for at kunne spille online og bruge andre tjenester leveret af Microsoft til denne konsol.

Sådan registreres xbox
Sådan registreres xbox

Instruktioner

Trin 1

Først skal du gå til det officielle sted for Xbox i din browser: https://support.xbox.com, skal du klikke på knappen med navnet "Manage Recovery Console". Hvis du allerede har et personligt Windows Live ID, skal du blot klikke på knappen Log ind. Hvis du ikke har det, bliver du nødt til at oprette det. Med Xbox Console Management Tool bruger du dit Windows Live ID, som udelukkende er til at spore registrerede konsoller og til at levere spiltjenester

Trin 2

Derefter opretter vi et Windows LIVE ID:

Du bliver nødt til at klikke på knappen "Hent Windows LIVE ID". Derefter bliver du bedt om at oprette et gamertag til din konsol. Dernæst skal du klikke på knappen "Registrer og gendan". Log derefter ind med dit Windows Live ID og din adgangskode. Vælg derefter registreringen af en ny enhed på startsiden for enhedstjenesten. På siden mærket "registrer din enhed" skal du indtaste dit konsolens serienummer og absolut alle yderligere oplysninger, du skal indtaste, og klikke på knappen Send.

Trin 3

Og på bare 2-3 sekunder vil du på siden med enhedens navn kunne se vinduet med succesfuld registrering af din STB. Nu kan du bruge al den funktionalitet, som Microsoft tilbyder dig, spille online med venner på spilservere og meget mere.

Anbefalede: