Hvordan Man Navngiver Et Rockband

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver Et Rockband
Hvordan Man Navngiver Et Rockband

Video: Hvordan Man Navngiver Et Rockband

Video: Hvordan Man Navngiver Et Rockband
Video: ORDEN OGAN - Gunman (2017) // Official Music Video // AFM Records 2024, Marts
Anonim

Det ord, som du skal præsentere dit hold til, skal være kort nok og samtidig kortfattet. Som navn kan du ikke bruge et, men to eller tre ord, men hver af dem skal indeholde tre eller færre stavelser og let udtalt kombinationer af konsonanter. Den semantiske belastning fortjener en separat diskussion.

Hvordan man navngiver et rockband
Hvordan man navngiver et rockband

Instruktioner

Trin 1

Gå til ethvert sted dedikeret til moderne rockmusik. Se igennem navnene på grupperne, læs beskrivelserne af grupperne. Bring mønsteret frem. For eksempel kan rockgruppen "Upala Eight" positionere sig som den ottende generation af rock 'n' roll musikere, så antallet er til stede i navnet.

Trin 2

Meget sjældent, men stadig er navnet på stilen til stede i en eller anden form i navnet på en rockgruppe: Symphonic Delirium, "Erojazz" eller lignende. Med andre ord kan du bruge navnet på din egen stil. Samtidig kopierer mange grupper, selvom de anser sig for at være i en bestemt retning, ikke deres forgængere, men skaber noget originalt, for eksempel blander de motiver fra folklore og jazz. I sådanne tilfælde er det ikke forbudt at bruge navnet på stilen, men det vil vildlede lytterne.

Trin 3

Guns'n'Roses, ABBA og en række andre brugte deres fornavne, efternavne eller initialer, når de kom op med navnet. Prøv at skrive et akronym (et ord fra de første bogstaver med navne) på samme måde. Det bliver endnu sjovere, hvis du får et ikke-eksisterende ord.

Trin 4

Brug navnet på musikernes hjemby (eller byer). Fastgør den til basen oprettet ved de foregående trin, eller vælg noget helt nyt: "Folk-Moskva", "Rejse fra Lyubertsy til Klin" osv.

Trin 5

Husk alt, hvad du er glad for: spiritualitet, filosofi, astrologi, katte, papegøjer. Brug et udtryk fra disse videnskaber til at definere dit formål og essens (for eksempel astrologisk Fortuna major - held og lykke) eller et dyr, som du synes du er ligesom (og ikke nødvendigvis på russisk - du kan bruge et latinsk navn).

Trin 6

Tag ikke dette ansvar på dig selv, selvom du er leder af en rockgruppe. Lad dine musikere foreslå deres muligheder, du vil helt sikkert lide en af dem. Samtidig er det navn, du har valgt, selvom det vil blive opfattet af holdet, men uden entusiasme, hvis det ikke afspejler deres ambitioner om gruppen.

Anbefalede: