Andrew Rannells: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Andrew Rannells: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Andrew Rannells: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Andrew Rannells: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Andrew Rannells: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Sutton Foster and Andrew Rannells presenting Best Revival of a Musical at The Tony Awards 2019 2024, Kan
Anonim

Andrew Scott Rannells er en amerikansk skuespiller og sanger, der er mest kendt for sit arbejde på Broadway Theatre. Er blevet nomineret to gange til en Tony Award. Grammy-vinder.

Andrew Rannells: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv
Andrew Rannells: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Kort biografi og familie

Den fremtidige skuespiller blev født i slutningen af sommeren den 23. august 1978 i Omaha, Nebraska (USA). Hans forældre Charlotte Rennels og Ronald Rennels har 5 børn. Andrew var det andet barn. Han har en ældre bror og 3 yngre søstre. Hele deres store familie har irske og polske rødder. Boede i Khan Park, som er Omaha-distriktet.

Andrew fik sin grundskoleuddannelse på Lady Lord School og forberedende på Creighton School. Derudover var han en af eleverne på den romersk-katolske drengeskole i byen Omaha.

Selv i en ung alder viste Rannells interesse for kreativitet. I denne henseende modtog han lektioner på børneteatret i Emmy Grifford og måneskin i forskellige teaterproduktioner.

Han udførte sin første seriøse rolle i en alder af 11 år. Han var medlem af Creighton Alumni Community Theatre. Derudover beskæftigede han sig med stemmeskuespil til forskellige reklamer.

I 1997 afsluttede Andrew sin gymnasiale uddannelse og flyttede til New York. Her trådte han ind i Marymount College og studerede skuespil i de næste to år. Da han udviklede selvtillid, begyndte han straks at udvikle sin skuespilkarriere, deltage i auditions og få roller.

Karriere og kreativitet

Rannells arbejdede oprindeligt som stemmeskuespiller. I 3 år (fra 2001 til 2004) var han ansat hos 4Kids Entertainment. På grund af dette begyndte han at blive inviteret til at stemme forskellige videospil (for eksempel "Yu-Gi-Oh!"), Og Andrew selv optrådte i flere tv-shows 4Kids og DiC.

Før Rennells blev inviteret til at arbejde på Broadway Theatre, optrådte han i flere regionale produktioner som Miss Saigon og Hedwig and the Unfortunate Inch.

For sin rolle som Hedwig på Austin Theatre vandt Andrew B Eden Payne Award i efteråret 2002 for bedste skuespiller i en musical. Denne by er stadig stolt af denne præstation.

Det første store gennembrud i skuespillerens teaterkarriere kan betragtes som rollen som Link Larkin, helten i Broadway-musikalen Hairspray. Denne begivenhed fandt sted i 2006.

I 2008 deltog han i den første nationale turné i Jersey Boys, hvor han spillede rollen som Bob Gaudio. I januar 2009 udførte han den samme rolle i en af Broadway musicals.

Derefter var der rollen som Churchwarden Price fra Mormons Bog. For dette blev han nomineret til en Tony Award for bedste hovedrolle i en musical. Lidt senere vandt han Grammy for bedste album i Musical Theatre.

Andrew dukkede også op på tv-skærmen. Han spillede rollen som en stripper i filmen "Bachelors", var en af hovedpersonerne i tv-serien "New Normal". Deltog i tv-serien Girls.

Efter at have arbejdet på tv vendte han tilbage til Broadway Theatre, hvor han fik rollen som Witherr Brown i musicalen "Falsettes".

Personlige liv

Andrew Rannells er åbent homoseksuel. Jeg rapporterede dette til min familie i en alder af 18 år, selvom alle allerede gættede om det. Havde et langvarigt forhold til skuespilleren Mike Doyle. De var sammen fra 2011 til 2016.

Anbefalede: