Sådan Starter Du "Cool Sam"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du "Cool Sam"
Sådan Starter Du "Cool Sam"

Video: Sådan Starter Du "Cool Sam"

Video: Sådan Starter Du
Video: Изучение JavaScript и API веб-аудио от Сэма Грина и Хью Забриски 2024, April
Anonim

Cool Sam er et af de længst kørende mærker i spilbranchen. Praktisk talt uden at ændre tilgangen til gameplay har udviklerne skabt det samme spil i næsten et dusin år, som fortsat er udsolgt i stort antal. Men forskellige dele giver anledning til en række problemer - forskellige spil i serien starter endda forskelligt.

Sådan starter du
Sådan starter du

Instruktioner

Trin 1

Serious Sam: The First Encounter og dens tilføjelser er designet til Windows XP. Spil kører på næsten ethvert moderne system. har ret lave systemkrav. Det er dog værd at være opmærksom på, at spillet kræver OpenGL installeret og vil nægte at starte uden det: problemet løses ved at installere de nyeste drivere til dit grafikkort. Hvis du har "Cool Sam" version 1.5 og lavere installeret, starter spillet ikke på Windows Vista / 7. Det er værd at finde version 1.7-patch på Internettet.

Trin 2

Download virtuel pc, hvis programrettelsen ikke fungerer. Dette program blev oprettet som en emulator til det andet operativsystem og vil skabe en fuld synlighed for lanceringen af spillet på Windows XP. Efter installation og kørsel af programmet skal du vælge XP-tilstand og først derefter starte installationen direkte af spillet. For at få den bedste ydelse skal du indstille Radeon HD-grafikkortet i Systemindstillinger.

Trin 3

Serious Sam 2 har ingen kompatibilitetsproblemer: installation af al den nødvendige software og de nyeste drivere garanterer stabil drift. Der er dog en nuance - den mappe, hvor spillet er installeret, bør ikke indeholde kyrilliske tegn (dvs. alle mappenavne skal være på engelsk).

Trin 4

HD-versionen af den første del af spillet har mere alvorlige systemkrav og kan derfor nægte at arbejde på mange maskiner. Du skal bruge mindst 2 gigabyte RAM, en 3 Ghz-processor og et grafikkort på mindst niveauet med en GeForce 7600 eller Radeon X1600. Dette er dog kun et nødvendigt minimum: kun ejere af GeForce 9800 og højere har råd til et behageligt spil.

Trin 5

Den tredje del af spillet kræver en rigtig stærk computer. Dette betyder først og fremmest en quad-core processor, et GeForce 480 GTX grafikkort og 4 gigabyte RAM. Derudover er det værd at bemærke, at spillet kræver en obligatorisk internetforbindelse og synkronisering med Steam: desværre kan dette ikke løses. "Pirates" har oprettet en hel række af alle mulige Crack- og NoSteam-patches, men deres installation krænker udviklerens copyright.

Anbefalede: