Larisa Moskaleva: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Larisa Moskaleva: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Larisa Moskaleva: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Larisa Moskaleva: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Larisa Moskaleva: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Лариса Москалёва нега юколиб кетган у хозир кайерда 2024, Kan
Anonim

Ægte talent er trangt inden for grænserne af et land. I dag er verden åben for alle. Du skal bare have det passende potentiale. Larisa Moskaleva demonstrerer forbløffende evner og engagement i succes.

Larisa Moskaleva
Larisa Moskaleva

Startbetingelser

Sanger Larisa Moskaleva, populær i det post-sovjetiske rum, blev født den 28. september 1974 i en almindelig familie. Forældre boede i den berømte Tasjkent. Denne by blev med rette kaldt "Østens stjerne". Pigen voksede op fra en tidlig alder og blev opdraget i et gunstigt miljø. Larisas vokale og musikalske evner blev afsløret med det samme, så snart hun begyndte at tale. Allerede i skolen kommunikerede hun let med sine jævnaldrende på forskellige sprog.

Samtidig med sine studier på en gymnasium deltog Moskaleva i en musikskole, hvor hun mestrede teknikken til at spille cello. Efter at have modtaget et modenhedscertifikat trådte hun ind i vokalafdelingen ved Hamza College of Music. Ud over sin musikalske uddannelse lærte Larisa at være instruktør. Derefter dimitterede hun fra kandidatskolen på det berømte kulturinstitut opkaldt efter Abdullah Qadiri. Grundig forberedelse giver Moskaleva mulighed for at engagere sig i kreativitet inden for forskellige kunstgenrer.

Professionel aktivitet

Allerede i en alder af atten, umiddelbart efter skolen, begyndte den unge sanger at udføre på den professionelle scene. På dette tidspunkt faldt regeringens støtte til kultur kraftigt, og aktørerne begyndte at drive forretning. Moskalevas kreative karriere begyndte på det berømte Ilkhom-teater. Ved forestillinger på scenen i dette teater fik hun den første erfaring med at kommunikere med tilskuere og kolleger i workshoppen. Derefter blev hun inviteret til den musikalske og dramagruppe "Aladdin".

Larisa havde stærk energi og begrænsede sig ikke til en retning. Parallelt med sine optrædener på scenen arbejdede hun på teksterne og musikken i sine egne sange. I mere end et år sendte hun på statskanalets sportskanal. For sit aktive arbejde inden for kultur blev Moskaleva tildelt titlen Honored Artist of Uzbekistan og People's Artist of Karakalpakstan. Sangeren udfører sange på russisk, usbekisk, karakalpak og engelsk.

Essays om det personlige liv

I løbet af sin koncertkarriere har skuespilleren besøgt næsten alle kontinenter. Den korte biografi viser alle de byer og lande, der klappede kunstneren fra Usbekistan. Larisa Moskalevas personlige liv har udviklet sig fast og i lang tid. Hun er gift. En mand og kone opdrætter og opdrætter to døtre. Familien er altid i første omgang for hende.

Moskaleva var med succes engageret i kampsport. Hun er en af de få, der har et sort taekwondo-bælte. Hun trænede unge atleter i flere år. Blandt hendes elever voksede verdens-, asiatiske og europæiske mestre op. I øjeblikket har hun ikke længere mulighed for at dyrke sport. Hun giver en masse energi til velgørenhedsarbejde.

Anbefalede: