Hvordan Man Hæver Et Tegn I Galaksen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hæver Et Tegn I Galaksen
Hvordan Man Hæver Et Tegn I Galaksen

Video: Hvordan Man Hæver Et Tegn I Galaksen

Video: Hvordan Man Hæver Et Tegn I Galaksen
Video: Ностальгируем червём Джимом ► Прохождение Earthworm Jim HD (PS3) 2024, Marts
Anonim

Galaktika er en mobiltjeneste, der giver abonnenter mulighed for at kommunikere via ISQ-programmet, e-mail, chat osv. på en legende måde. Som medlem af chatten i "Galaxy" skal hvert tegn have en vis autoritet, der giver ret til at udføre bestemte handlinger (tilbyde venskab til andre brugere osv.)

Hvordan man hæver et tegn i galaksen
Hvordan man hæver et tegn i galaksen

Er det nødvendigt

  • - mobiltelefon;
  • - penge;
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

For at øge din autoritet i "Galaxy" gratis skal du gå til programmenuen og vælge "Min status" eller "Min info" (afhængigt af softwareversionen). Ved at klikke på fanen "Myndighed" vil du se yderligere oplysninger i et nyt vindue. Øverst vil der være et link, der giver dig mulighed for at tiltrække henvisninger.

Trin 2

Husk, at henvisninger er personer, der har registreret sig i applikationen ved hjælp af dit link. Derudover skal de deponere penge for at købe handlinger i Galaktika. Så snart henvisninger foretager deres første køb på tjenesten, begynder din vurdering at stige.

Trin 3

Placer et link for at tiltrække henvisninger på dit websted eller på din personlige side i et af de sociale netværk, for eksempel i Odnoklassniki eller Vkontakte osv. Nogle brugere opretter specielle ressourcer til gratis hosting med deres efterfølgende forfremmelse. Dette gøres for at tiltrække flere potentielle henvisninger.

Trin 4

Inviter dine venner til Galaktika-chatten ved hjælp af det direkte telefonsæt. Start applikationen, tryk på symbolet "#" på tastaturet, og klik på linket "Fortæl en ven" i menuen, der vises. Indtast derefter din vens telefonnummer i det angivne felt. Han modtager en SMS med et tilbud om at downloade chatprogrammet fra dit link. Hvis den inviterede bruger det, vil du øge din autoritet.

Trin 5

Køb troværdighed. Det er betegnet med stjerner og diamanter i forskellige farver. Du kan starte med at købe små stjerner, som erstattes af diamanter, når din troværdighed vokser. For at gøre dette skal du deponere penge på din konto i chatten. Dette kan gøres på forskellige måder: gennem betalingsterminaler, i mobiltelefonforretninger, ved hjælp af en SMS-besked, et plastkort eller elektroniske penge.

Trin 6

Når pengene er krediteret din konto, kan du bruge dem på at købe forskellige ting eller handlinger i chatten for at øge din autoritet, gaver til venner og spil. For at øge autoriteten for penge skal du gå til "Menu", vælge sektionen "Min info", "Autoritet" og købe så mange point, som du har brug for der.

Anbefalede: