Sådan Tilsluttes En Walkie-talkie

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Walkie-talkie
Sådan Tilsluttes En Walkie-talkie

Video: Sådan Tilsluttes En Walkie-talkie

Video: Sådan Tilsluttes En Walkie-talkie
Video: Инструменты 10 + 10 и простой ремонт электроники для начинающих | Ретро ремонт парень эпизод 14 2024, April
Anonim

Bilradio er det vigtigste, uerstattelige kommunikationsmiddel. For at tilslutte walkie-talkien korrekt, skal du følge alle de grundlæggende installationsregler.

Bilradio
Bilradio

Instruktioner

Trin 1

Vælg først et passende sted til transceiveren. Det skal ikke placeres i luftstrømmen til et klimaanlæg eller en varmelegeme. Brug monteringsbeslaget til at markere monteringsskruehullerne. Det er vigtigt at tilvejebringe metoder til beskyttelse af radiostationen mod tyveri (beskyttelsesgardiner, aftagelige glider, paneludskæring).

Trin 2

Før du borer hullerne, skal du sørge for, at du ikke rammer køretøjets strømledninger.

Trin 3

Tilslut radioledningerne direkte til batteripolerne. Både "plus" og "minus" ledninger skal tilsluttes. Brug kobbertråde med en diameter på 2-4 mm. Før dem langs køretøjets krop ved at bruge den korteste rute fra batteriet til transceiveren.

Trin 4

Vælg en optimal placering af antennen. Installation på taget i midten af førerhuset bliver bedre og mere korrekt. Kør derefter et kabel fra antennen til radioen, som normalt sælges som et sæt og ofte har et loddet stik, hvis du har brug for at forkorte det.

Trin 5

Efter komplet installation af radioapparatet er det nødvendigt at kontrollere udgangseffekten og SWR ved hjælp af SWR-måleren ved kortvarig at tænde radiostationen til transmission. Det skal svare til det, der er angivet i paset, og SWR skal være tæt på et. Hvis der er uoverensstemmelser, skal du justere antennen. Hvis du ikke uafhængigt kan matche bølgelængden med antennelængden, skal du kontakte en specialist.

Trin 6

Kontroller lydkvaliteten. For at gøre dette, bed om at bedømme den installerede radiostation fra en anden radiostation, der fungerer inden for det samme område. Hvis der konstateres mangler, skal du kontakte din forhandler eller installatør for at få hjælp.

Anbefalede: